Udtalelser fra kunder


Udtalelse fra Ulla:

Zialina er engageret og hjælpsom i min proces. Hun har en fantastisk tydelig kommunikation og en varm og livlig energi.

Zialina hjælper mig godt på vej med mit nye navn, vejleder og inspirerer som en klippe.

Hun har min varmeste anbefaling.
Ulla, Aarhus

Udtalelse fra en ung kvinde:

Jeg finder helt tilfældigt Zialina på Google. Vi får verdens bedste snak. Jeg følte mig hørt og forstået (af et helt fremmed menneske). Jeg havde utrolig mange spørgsmål. Hun forklarede og svarede på alt. For mig var det ekstremt vigtigt at kunne snakke om de tanker, inden jeg tog sådan en beslutning.

Mit liv har ændret sig markant, på under 1 år har jeg fået et rigtig godt job, hvor det passer mig bedre. Jeg får meget mere i løn ! Jeg har været ude at rejse til et sted vi ville have været henne i lang tid. Jeg har det bedre med mig selv. Jeg er så glad for at jeg har valgt at skifte mit navn hos Personlig Numerologi.

Jeg er forever taknemmelig
Deena, Jylland

Udtalelse fra Gotfred Storm:

Det er første gang, at jeg skriver en udtalelse, jeg gør det denne gang, fordi jeg aldrig før har været så imponeret før nu.
Jeg er druide og sjælehealer, og igennem de seneste 7 år har jeg healet omkring 100 sjæle, og det er gået godt. Jeg troede faktisk ikke at det kunne blive bedre. Men så mødte jeg Zialina. Jeg havde skrevet et facebook opslag omkring en god oplevelse jeg havde haft med healing. Så Zialina kontaktede mig, og vi aftalte at jeg skulle sende noget healing til hende samme eftermiddag. Jeg vidste intet om Zialina inden jeg begyndte, men da jeg trak hendes sjælebillede frem foran mig, for at sende healingen, da udvidede min verden sig på et splitsekund. Aldrig før har jeg set et sjælebillede der stod så klart, hun skinnede stjerneklart, lyset stod ud af hende. Jeg var meget overrasket, men jeg gjorde det jeg gør, og sendte lys og healing.

Vi havde aftalt at snakke sammen dagen efter. Det første der røg ud af munden på mig da Zialina tog telefonen var, “tillykke du er jo en søster”. Hun grinede og fortalte mig at hun var spirituel numerolog. Vi snakkede i en times tid, om healing og numerologi, og vi blev enige om at Zialina skulle kigge på mit navn. Jeg har aldrig været tilfreds med mit gamle navn, og jeg har aldrig syntes at det var mit navn, så jeg var helt klar til at skifte.

Fra det øjeblik kunne jeg mærke energierne omkring mig begynde at skifte. Dagen efter modtog jeg en liste med godkendte navne, og to timer efter havde jeg fundet mig nye navn. Samme aften lavede jeg en ceremoni, hvor jeg frasagde mig mit gamle navn, og påtog mig det nye. Forfædrene blev utroligt glade.

Min kæreste var hele tiden med på sidelinjen, og da vi kunne mærke hvordan energierne omkring mig havde skiftet, besluttede vi os for at hun også skulle skifte navn. Hun har heller aldrig følt at det var hendes navn hun gik rundt med. Senere den aften havde vi fundet hendes navn, og hun frasagde sig sit gamle navn, og påtog sig det nye. Så skete der noget utroligt, jeg har altid været i kontakt med universet, men efter at vi begge havde fået skiftet navne fik jeg et lag mere, jeg kan meget bedre forstå hvad universet og mine forfædre siger til mig, jeg kan mærke hvor stolte de er af mig. Jeg er gået fra at være druide / sjælehealer til også at være clairvoyant. Jeg forstår meget bedre hvad energierne siger til mig. “Min” ADHD og mine bekymringer er forsvundet.

Tak kære Zialina for dig og din hjælp, så vi kan komme videre ud i verden og hjælpe flere mennesker.Gotfred Storm, Holbæk

Udtalelse fra Louise:

Jeg fik skiftet mit navn ved Zialina tilbage i 2021, og det er ikke småting der er sket siden da. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde migræneanfald 2-4 gange om ugen, og med tre børn er det ikke en særlig god cocktail. Jeg var så drænet af manglende energi og overskud, at efter sessionen med Zialina, der tog jeg valget om det nye navn meget hurtigt, for alt hvad der kunne gøre en forskel, var jeg med på.

Jeg mærkede meget hurtig forskel, på rigtig mange områder i mit liv. Jeg fik især denne overordnede følelse af at skulderne sænkede sig, og alting blev lidt lettere. Og antallet af mine migræneanfald faldt stødt, jeg sidder i skrivende stund, d. 25/4-2023 og det er knap 2 år siden jeg skiftede navn, og jeg har haft ET migræneanfald i 2023. Jeg har meget mere ro på alle fronter af mit liv, mit kærlighedsliv og familieliv er meget mere i balance. Alting kommer bare lidt nemmere til mig uden at skulle kæmpe for det, og det er en skøn følelse. At skifte navn har været en af de bedste gaver, som jeg har givet mig selv til dato. Så jeg sender mine bedste anbefalinger til Zialina.

Louises søn Jacob:
Vores søn Jacob var en lille og meget følsom dreng på 5 år, da vi skiftede hans navn. Han gik til talepædagog, fordi han havde meget lidt sprog, og var enormt introvert, og synes verden var et lidt farligt sted. Han var usikker på alt hvad han gjorde og havde det bedst inde under mors eller fars armhule. Skolestart var endnu ikke noget som vi kunne føje til tegnebrættet, da fagfolk ikke mente at han ville nå at blive klar.
I dag, et halvt år efter at vi skiftede hans navn, er han en noget mere udadvendt dreng, han møder fortsat verden på hans egen forsigtige måde, men det er med et smil på læben og en sund tilgang. Mors og fars armhuler er nu byttet ud med leg med andre børn. Han skal starte i skole om tre måneder, og blev afsluttet til talepædagog for to måneder siden med udtalelsen om, at det er meget sjældent børn udvikler sig i sådan en fart.
Jeg har ikke tal på hvor mange mange mange mange …… gange vi det sidste halve år har hørt folk spørge “hvad pokker er der sket med Jacob”, “hold da op, det er da næsten en hel anden dreng I har med “. og en masse andre i samme positive kommentar i den dur. Selv hans bedsteforældre, der ikke har samme åbne tilgang til numerologi, som os, har måtte bøje sig i støvet og sige at den beslutning vi har taget, har været guld værd. Jeg kunne skrive om rigtig mange fantastiske ting, der er sket i hans liv, men det bedste er, at vi véd, at med denne navneændring, har vi givet Jacob en nemmere og mere harmonisk start på livet. Så tusind tak for din hjælp Zialina.Louise og Jacob, Jylland

Nyt navn via numerologi:

Zialina er simpelthen så dygtig, jordnær og bare et rart menneske at tale med. Hun gør virkelig alt hvad hun kan for at komme i mål med folks ønsker. Jeg har hele vejen igennem følt mig hørt, forstået og respekteret.

Så en stor og varm anbefaling herfra.Camilla, Køge

Nyt navn via numerologi:

Jeg har med stor hjælp og vejledning, fundet og fået et navn, som kaldte på mig. Har i så mange år ville skifte navn og “heldigt” at jeg mødte Zialina til en fest, hvor vi talte om det for 3 år siden. Vildt som tiden flyver, og så besluttede jeg mig fornylig, at nu ville jeg skifte navn, og en jeg kendte anbefalede også Zialina, og så kontaktede jeg hende.

Zialina er så sød, venlig og imødekommende og hun giver så meget af sig selv i det hun laver. Jeg kan mærke at vælge Zialina som min numerolog, føles helt rigtigt for mig. Så tak Zialina og tak for at du hjælper hele vejen, og støtter en. Jeg kan mærke at du virkelig gerne vil hjælpe en.Nova Storm, København

Healing:
Jeg kan varmt anbefale Zialinas healinger, hvor Reiki-healing og krystallernes energier forenes på yderst smuk og effektiv vis. Det var en afslappende oplevelse, samtidig med at healingen havde fat i alle mulige dele af kroppen, der trængte til opmærksomhed. Jeg fik også glæde af rigtige gode evner som clairvoyant og numerolog under healingen.

Tusind tak ZialinaOle, Frederiksberg

Healing inkl. krystaller:
Wow hvor er det her bare vildt. Jeg har fået det så fedt efter at jeg var hos dig. Efter mange år hvor jeg har savnet den rigtige mig, så er hun dukket op. I går var jeg super frisk om morgenen og der var intet der tyngede mig. Jeg blev dog stadig træt efter et par timers arbejde, men så snart jeg fik hvilet mig en smule, så var energien og overskuddet tilbage. Klokken er knap 8 om morgenen og jeg kan ikke sove mere, min krop summer allerede af energi. Hvor er jeg bare sindsygt glad for at du tænkte på mig. For som det ser ud nu, så er du ved at skabe en kæmpe forandring i mit liv. En forandring som jeg længe har bedt om.

Jeg glæder mig rigtig meget til næste gang. Endnu en gang tusind tusind tak.Mariah, Sjælland

Jeg har altid tænkt, hvordan i alverden skulle et navneskifte kunne ændre på mit liv? Blev alligevel nysgerrig da en af mine kollegaer fortalte om det. Ville bare lige ha tjekket mit navn, og vupti ! Mens jeg talte med Zialina hørte jeg mig selv sige: “Vi går hele vejen”.

Nu sidder jeg her et par måneder efter med nye navne, forstår stadig ikke hvad der sker, men må erkende at det sandelig gør en forskel. Jeg arbejder selv med det spirituelle, så har de sidste par år arbejdet med mig selv. Navneskiftet virker for mig som det sidste spark, brikkerne falder på plads med Zialinas hjælp og hendes fantastiske måde at sætte energierne sammen, så de passer perfekt til ens person og ønsker.

Jeg har kun et at sige: “Prøv det!”

Stor respekt for Zialinas arbejde.Hanne Zoé, Jylland

Via en bekendt hørte jeg om Zialina. Jeg har altid været meget skeptisk omkring numerologi, men efter at min datter på 13, gennem flere år havde haft det svært i skolen samt sloges med tiltagende helbredsproblemer, var jeg villig til at prøve noget alternativt, da jeg ikke følte at hverken læge eller skole tog mine bekymringer alvorligt. Min skepsis omkring numerologien røg hurtigt i baggrunden under konsultationen, da Zialina meget præcist kunne påpege min datters skavanker og problemer. Så i samråd med min datter blev vi enige om at prøve et navneskifte.

Det er nu 8 måneder siden, og jeg må sige at forandringerne er markante – min datter er nu en glad og udadvendt pige, hun har fået et godt netværk af veninder og trives generelt bare rigtig godt. Hendes ryg og mavesmerter er aftaget meget, så alt i alt har det været en virkelig positiv oplevelse, som vi absolut ikke har fortrudt! Og under hele forløbet har vi følt os både set og hørt af Zialina, gennem hendes store engagement, dygtighed og indlevelse. Så jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.Juliet, Hvidovre

Homeparty

Jeg har lige været til et super godt homeparty, hvor jeg fik kigget på mit navn af Zialina. Hun er super dygtig og alt hvad hun fortalte mig ramte mig dybt i hjertet.

Jeg valgte derefter at ændre mit navn og ser med glæde frem til alt det nye fremtiden bringer mig.

Jeg kan varmt anbefale Zialina og det er bestemt det hele værd at deltage i homeparty. Vi var 4 og alle valgte at få en ny fremtid.

Tak Zialina Dorthe Højer, Helsingør

Homeparty

Det er med største anbefaling jeg kan anmode andre om at prøve et homeparty med Zialina. Vi var 4 personer som hver for sig fik analyseret vores navn. Det var meget spændende, især da Zialina kunne fortælle om alle de kampe og ting som mere eller mindre har været temaer i vores liv.

Jeg blev dybt inspireret af denne eftermiddag og vi har allerede valgt de helt optimale navne og jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve sådan et homeparty.

Stor tak til dig Zialina, du er super dygtig og der er ingen tvivl om at du ved hvad du snakker om.

De bedste hilsenerCelinah, Allerød

Jeg har haft et meget positivt møde med Zialina. Hun kunne meget hurtigt fortælle hvilke fysiske og psykiske skavanker og ubalancer jeg render rundt med, kun ved at se på tallene på mit daværende navn. Hun er meget sikker i sin tolkning og kan mærke energien i hvert tal. Man kan tydelig mærke, at hun har mange års erfaring. Hun overlader intet til tilfældighederne og tager ingen chancer. Hun giver kun det allerbedste og bruger gerne flere dage på at finde det rigtige navn.

Zialina respekterede mine ønsker mht. mit nye navn og vi var i dialog flere gange om forskellige kombinationer.

Jeg har skiftet navn fornylig og nu glæder jeg mig til at integrere de nye energier og få det liv jeg ønsker.Sofia, Roskilde

Vi opsøgte Zialina i forbindelse med et ønske om hjælp til vores søn. Vores 2-årige dreng trivedes ikke trods alle forsøg på at få ham på rette kurs. Han var ofte noget energiforladt, hele tiden småsyg samt asocial iblandt andre børn.

Efter navneskiftet via Zialina mærkede vi en stor forandring få måneder efter, og vores søn er i dag en frisk og glad dreng der får ros fra pædagoger i børnehaven og leger fint med andre børn.

Vi valgte derfor at fortsætte vores samarbejde med Zialina og hele familien har i dag fået nogle harmoniske navne, som vi er glade for. Zialina bruger god tid på at finde den rette løsning samt er god til at forklare om eksisterende navne-energier samt hvordan man kan optimere dem ved et navneskift. Hun er en professionel og sympatisk person der brænder for sit fag.Familien Hansen, Brønshøj

Da Zialina skulle lave mit navn, havde jeg en klar mening om hvad jeg skulle hedde. Det skulle vise sig at det ikke var helt nemt for Zialina. Men Zialina gjorde hvad hun kunne og kontaktede mig flere gange med forslag, indtil jeg var tilfreds. Man kan mærke at Zialina brænder for at gøre det så godt som overhovedet muligt for dig.

Allerede et par måneder efter navneskiftet fik jeg det arbejde som jeg havde drømt om længe, og jeg glæder mig til hvad fremtiden ellers vil bringe af overraskelser.

“Tak Zialina”Loise, Holbæk

Jeg er så heldig at have været hos Zialina, hvor hun efter det første møde meget hurtigt fandt de dårlige energier som var knyttet til både mine fødselstal og navne. Og efter at fået ændret på disse, kan jeg nu begynde at finde fremgang på flere områder, bl.a. har jeg fået bedre søvn efter flere års søvnbesvær.

Jeg fik også at vide, at der ville være en udrenselsesproces med både godt og skidt – og også det kan jeg bekræfte, men er heldigvis ikke længere angst for fremtiden!

Zialina er en meget dygtig og kompetent person på sit felt… hun fandt hurtigt frem til hvilke dårlige energier, der påvirkede mit liv og kunne beskrive ting, hun ikke havde kendskab til på forhånd. Dette gjorde, at jeg var fuld af tillid og sikker på at være kommet til den rette person.

Derudover er Zialina også et meget indlevende, ærligt og varmt menneske og man føler sig helt i trygge hænder.

Jeg kan kun give Zialina mine bedste og varmeste anbefalinger som numerolog og som person!Helle Kirkeskov, Roskilde

Efter mit navneskift blev jeg mere stolt og skød brystet frem samt fik mere tiltro til mig selv og mine beslutninger.

Heldet kom også til mig og til mit barnebarn. Og da jeg så en regnbue udover landskabet foran mit køkkenvindue føltes dette som et godt varsel.

Efterhånden føltes det også dejligt at underskrive med det nye navn, som at få en ny tilværelse foræret.

Alt i alt en meget positiv ting i mit liv.
Channette Malmberg, Værløse

Jeg var bekymret for omgivelsernes reaktion ved et navneskift.

Jeg gætter på, at de fleste der skifter navn hos en numerolog, har det som jeg. De ønsker en ny start. De ønsker at livet bliver lettere fremover. De tror på at et nyt navns vibration vil give dem succes, sundhed, glæde og kærlighed.
Samtidigt kender vi alle sammen mennesker som slet ikke tror på numerologi. Sådan var det for mig. Min angst for mine venners og min families reaktion holdt mig tilbage fra at skifte navn. Men Zialina hjalp mig med at se, at det jo er en privatsag hvad der står på MIN navneattest.

Min mand skulle sluge et par kameler, og det er naturligt. Han har et andet verdensbillede.
Heldigvis har Zialina fulgt mig i processen og været et anker. Så jeg kunne hvile i min beslutning og være glad for den. Både min mor og min søster forstår mig, så på den måde er jeg heldig.

Nu har jeg skiftet mit navn og siger farvel til det gamle. Jeg har allerede haft mange befriende følelser i min krop. Og jeg havde livsbekræftende drøm, lige efter jeg ændrede mit navn. Jeg har fået nyt job midt i det hele. Jeg har håb for fremtiden.Lailah, 51, Egedal

Allerede da jeg talte med Zialina første gang, følte jeg mig mødt og forstået. Jeg havde en problematik i mit liv, som hun hurtigt fandt ud af hvor kom fra i mine energier, en mistanke som jeg selv havde haft i mange år. Hendes beskrivelse af min problematik var så spot on, at jeg valgte at gå videre med at få rettet op på mine navnes energier. Jeg følte, at hun her gjorde alt, hvad der stod i hendes magt for at opfylde mine ønsker med hensyn til navne, og hun var omsorgsfuld gennem hele processen.

Jeg er glad for, at jeg valgte at ringe til Zialina, selv om min ubalance næsten gjorde det umuligt for mig at få handlet på det. Jeg havde mistet troen på mig selv, men nu har jeg tilliden til, at jeg med Zialinas hjælp kan få det godt igen og få glæden, lyset og måske endda et par engle ind i mit liv.

Jeg glæder mig Bettina, Holbæk

Hvordan finder jeg et navn, der passer til mig? Det har jeg tænkt over i de sidste 20 år. Jeg har gennem tiden forelsket mig i mange navne og har også kigget på mine forfædres navne.

Nu har Zialina hjulpet mig med at finde det bedste navn til mig via en numerologisk analyse.

Til daglig hedder jeg nu et fornavn og efternavn som jeg ønskede. Men på min navneattest står der yderligere to mellemnavne. Navne, som vil skabe harmoni i mit liv.
Zialina hjalp mig med at vælge dem. Der var ro på og god tid. Og jeg elsker mine nye navne.

Zialina har nærvær og et dybt ønske om at hjælpe. Dette kunne jeg mærke med det samme. Og hun kan sit håndværk. Samtidigt følte jeg mig “set”. Jeg har haft det godt i maven gennem hele processen.

Leder du efter en clairvoyant numerolog, så kan jeg kun give Zialina mine bedste anbefalinger.Lorna, 52, Veksø